Om Stockrobber

Stockrobber – En helt vanlig kille

Stockrobber AB ägs av den framgångsrika entreprenören Robin Broberg som redan vid 11 års ålder köpte sin första aktie. Robin beskriver sig själv som ”En helt vanlig kille från Västerås som i början av 2020 bestämde sig för att förverkliga sin dröm genom att starta ett eget företag och arbeta med sitt största intresse”.

Idén om att hjälpa andra med smarta investeringstips föddes tidigt och det har alltid varit en självklarhet att dela med sig av de absolut bästa knepen för att lyckas med aktier.

Hösten 2021 beskrevs Stockrobbers Patreon som en av de mest framgångsrika kurserna av TV4 nyhetsmorgon. Grundtanken med Stockrobber är att alla ska ha samma möjlighet till att lyckas på börsen, oavsett om man är nybörjare eller proffs!

”Jag brinner för det jag gör och jag finns alltid tillgänglig för mina medlemmar, som jag kallar för Stockrobberfamiljen. Det är nog de främsta orsakerna till min framgång”

Utdrag ur intervju i ”Realtid” – 24/9 2021

Ladda ner din kurs idag eller bli medlem i Patreon för att ta del av Robins professionella, enkla och användbara tips. På Instagram kan du även följa Stockrobber där uppdateringar om tips, inspiration och kortare utbildningar publiceras dagligen!

Varukorg
Rulla till toppen